Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Calvia Dreams

Mallorca, Spania

Descriere

Activitati/Divertisment
Hotelul Alua Calvia Dreams pune la dispozitia oaspetilor tenis de masă, biliard, inchirieri biciclete (cost suplimentar) si divertisment de seara, iar cei mici se pot distra si isi pot petrece timpul in clubul pentru copii sau pe terenul de joaca special amenajat. În afară de serviciile excelente oferite pe plaja, această parte a orasului istoric-Calvia este ideala pentru desfasurarea multor sporturi, inclusiv golf la Club de Golf de Poniente, cricket, tenis, rugby, ciclism, drumeții, paddle tenis, carting, mini golf și tot felul de sporturi nautice.

Localizare
Alua Calvia Dreams face parte din resortul THE FERGUS si se află la 200 m de plaja Magaluf și centrul plin de viață al orașului. Aeroportul Palma de Mallorca se gaseste la o plimbare de 30 min cu masina fata de hotel ( aproximativ 27 km). Terenul de golf Poniente se află la 3 km de hotel. Cu o atmosferă distinctă statiunea a devenit favorita pentru turistii de toate vârstele și oferă o varietate de atracții și servicii care se potrivesc pentru toate gusturile. Turistii se pot bucura de viața de noapte vibrantă în cluburile din Magaluf, se pot plimba pe faleza Palmanova sau vizita golfurile Portals Vells sau Cala Falco, idilice și mai puțin cunoscute. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt reprezentate de Nikki Beach Mallorca (300 m), The Pirates Adventure (400 m), Twisted Water Park (700 m), Island Beach Club, Aqua land si Katmandu Park (900m), BCM Magaluf (1,1 km), Parcul Acvatic Western (1,3 km), Golf Santa Ponsa (3,1 km), Cala Portals Vells Beach (3,4 km), Port Adriano (4,7 km), Jungle Park (5,4 km).

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.