Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Aurora este amplasat in zona de sud a statiunii Mamaia, la cativa pasi de Aqua Magic, Satul de Vacanta si Telegondola. Distanta pana la plaja este de doar 25 de metri, fiind construit chiar pe faleza, perpendicular pe tarmul marii. Astfel, toate camerele hotelului Aurora au de pe balcon vedere laterala spre mare.

Hotel Aurora a fost renovat in anul 2008, iar in prezent este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri de 2 stele din Statiunea Mamaia. Are 9 etaje + parter si este deservit de trei lifturi. Pentru relaxarea turistilor, Hotel Aurora a inaugurat in anul 2013 o piscina moderna cu vedere spre mare, atat pentru adulti, cat si pentru copii, la care oaspetii hotelului au acces gratuit. Spatiul din jurul piscinei este amenajat cu sezlonguri (150-200 de locuri), umbrele, masute, dusuri, bar, grupuri sanitare. De la barul piscinei turistii pot servi bauturi racoritoare si inghetata. Piscina pentru adulti are luciul apei de 200 mp si o adancime variabila, de la 110 cm la 180 cm, iar cea pentru copii are luciul apei de 40 mp si adancime constanta de 70 cm. In zilele racoroase, apa din piscine este usor incalzita in mod ecologic, printr-un sistem de panouri solare.
Toate camerele au balcon (fara mobilier), baie proprie cu dus, minibar, mobilier nou, televizor LED, aer conditionat, ferestre termopan, internet wireless, pardoseala cu mocheta, acces pe baza de cartela. Dimensiunea camerelor: 16 mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.