Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riviera Residence

Mamaia, Romania

Descriere

Ansamblul RIVIERA RESIDENCE APARTMENTS este amplasat pe plajă, în zona centrală a stațiunii Mamaia, între hotel Rex și hotel Riviera. RIVIERA RESIDENCE APARTMENTS are 6 etaje. Animalele de companie nu sunt acceptate. Accesul în imobil se face pe bază de cartelă și fiecare apartament are video-interfon. | DOTĂRI ȘI SERVICII Riviera Residence oferă apartamente foarte spațioase, apartamente cu 2 dormitoare, 2 băi, un living și o bucătarie complet utilată. Toate apartamentele au terase cu vedere la mare sau la promenadă. | DOTĂRI CAMERE Dormitoarele au paturi matrimoaniale, aer condiționat, o baie cu cabină de duș și una cu cadă SPA, uscător de păr. Livingul are televizor, canapea extensibilă, o masă cu 6 scaune și aer condiționat. Bucătăria este dotată cu frigider, plită electrică, cuptor încorporat, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, filtru de cafea. | LISTĂ FACILITĂȚI Internet, Sală de conferințe, Parcare, Restaurant, Aer Condiționat, Balcon, Minibar | FACILITĂȚI COPII Gradul minim de ocupare este de 2 persoane. Număr maxim de persoane - 4 adulți și 2 copii într-un apartament.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie