Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila KHARISMA

Mamaia, Romania

Descriere

Vila KHARISMA Mamaia este clasificată 3 stele. Vila KHARISMA este situată în Mamaia Nord, pe partea cu marea, la doar 100 metri distanță de plajă. Este o construcție nouă, inaugurată în anul 2014. Vila KHARISMA are doar 6 camere duble și 4 apartamente, fapt care asigură turiștilor cazați aici intimitate și liniște. Interioarele sunt amenajate modern, în culori deschise, iar turiștii au la dispoziție în fiecare cameră Aer Condiționat, Internet Wireless, balcon, minibar și televizor LCD. Vila KHARISMA mai pune la dispoziția oaspeților săi o grădină amenajată, o terasă, parcare gratuită și un lounge comun. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Vila KHARISMA are 6 camere duble cu pat matrimonial, 2 Suite Junior, 2 Suite Luxury, grădină, terasă, lounge, parcare. | DOTĂRI CAMERE : Camerele duble au 18 mp și sunt dotate cu pat matrimonial, televizor LCD, Aer Condiționat, minibar, au balcon, baie cu duș, articole de toaletă gratuite și au Internet Wi-Fi. Suita Junior are 28 mp, are vedere spre mare și este dotată cu pat matrimonial și canapea, are balcon, televizor LCD, Aer Condiționat, minibar, balcon, baie cu duș, articole de toaletă gratuite, Internet Wi-Fi. Suita Luxury are 60 mp, dormitor și living, vedere spre mare și este dotată cu pat matrimonial, canapea extensibilă, are balcon, televizor LCD, Aer Condiționat, minibar, balcon, baie cu duș, articole de toaletă gratuite, Internet Wi-Fi. | LISTĂ FACILITĂȚI : Sală de conferințe; Loc de joacă pentru copii; Aer Condiționat; Minibar; Wi-Fi gratuit | FACILITĂȚI COPII : Copiii cu vârsta până în 5.99 ani, beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie