Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel MERA BRISE Mangalia

Mangalia, Romania

Descriere

Hotel MERA BRISE este situat pe faleza din stațiunea Mangalia, în imediata apropiere a mării. Hotel MERA BRISE din Mangalia oferă turiștilor aproximativ 100 locuri de cazare, în 45 camere duble king și în 4 apartamente junior suite, precum și parcare gratuită (în limita locurilor disponibile). | DOTĂRI ȘI SERVICII : Facilități masă: un restaurant cu specific Italian, în adevăratul sens al cuvântului, vă oferă un meniu variat, cu o mulțime de specialități care satisfac și cele mai exigente gusturi, o servire ireproșabilă și o atmosferă primitoare. Bucătăria italiană se bazează pe produse naturale. Mâncarea pe care o oferă Restaurant MERA BRISE este una ușoară și pregătită cu mult gust. Savoarea mâncării italienești este dată în mod special de paste, produsul emblematic al culturii italiene, seducând prin combinația delicată de arome, dar și de pizza. | DOTĂRI CAMERE : Camera dublă king matrimonială / twin are o suprafață de aproximativ 16 mp, pat matrimonial (180 / 190 cm) sau două paturi individuale (80 / 190 cm) și o canapea extensibilă. Recomandare: Camera Dublă poate găzdui 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți. Dotări: sistem de acces în cameră pe bază de cartelă, aer condiționat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabină de duș, uscător de păr, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasă (valabil numai pentru camerele cu vedere la mare). Apartamentul Junior Suite este compus din cameră de zi, cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, având o suprafață de aproximativ 30 mp. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon. Recomandare: Junior Suite este destinat cazării a 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți. Dotări: sistem de acces în cameră pe bază de cartelă, aer condiționat, TV LCD, telefon, minibar, seif, prosoape pentru plajă, baie cu cabină de duș, uscător de păr, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasă, uscător de rufe. | LISTĂ FACILITĂȚI : Internet; Restaurant; Aer Condiționat; Balcon; Minibar; Wi-Fi gratuit | FACILITĂȚI COPII : -Copii cu vârsta 0-2 ani, neîmpliniți - gratuit, primesc pătuț pentru copii gratuit (în limita disponibilităților și doar la cerere); -Pentru copiii de vârstă 3-12 ani, se aplică tariful conform ofertei; -Pentru al doilea copil cu vârsta 3-12 ani, neîmpliniți sau primul copil cu vârsta 12-18 ani, neîmpliniți, cazați în apartament cu doi adulți, se aplică tarif conform ofertei; -Copiii cu vârstă peste 12 ani sunt considerați adulți și tarifați conform ofertelor.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie