Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 11 hoteluri

Timisu de Jos, Romania

Situat la cateva minute de traseul ce conduce la Cascada si Canionul 7 scari zona turistica reabilitata in vara anului 2015 cat si de traseul Masivului Piatra Mare Domeniul Dambu Morii intins pe o suprafata de 15 hectare propune oaspetilor sai sa se . . .

Timisu de Jos, Romania
Timisu de Jos, Romania

La doar cateva minute de traseul ce conduce la Cascada si Canionul 7 Scari dar si de traseul Masivului Piatra Mare Domeniul Dambu Morii intins pe o suprafata de 15 hectare va propune sa va deconectati de rutina cotidiana sa va bucurati de aerul curat . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea Casa Domneasca a fost construita in anul 2007 in apropierea Bisericii Domnesti si a Ruinelor domnesti San Nicoara pe o colina la poalele careia se intinde municipiul Curtea de ArgesNumele pensiunii a fost inspirat de locul in care aceasta e . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea este situata in centrul vechi al Municipiului Curtea de Arges orasul 'regilor Romaniei' in imediata apropiere a Bisericii Domnesti vechea curte domneasca a Basarabilor 'decalificatori de tara datatori de legi si datini' si Prima Mitropolie . . .

Timisu de Jos, Romania

Domeniul Dambu Morii este localizat in Timisul de Jos de-a lungul raului Timis la o distanta de aproximativ 7 km fata de centrul istoric al orasului BrasovDomeniul se intinde pe o suprafara de 15 hectare si dispune de 31 camere restaurant sala de eve . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Complex hotelier Posada este situat in Curtea de Arges langa Manastirea mesterului Manole si compelt modernizat in 2008Hotelul este dotat cu un restaurant o terasa sala de conferinta si acces wi-fi gratuitCamerele sunt dotate cu TV si au baie proprie . . .

Curtea de Arges, Romania

Pastravaria Zavoi se afla in Valea Danului la 45 km de Pitesti si ofera un restaurant si acces gratuit la internet WiFiPastravaria Zavoi este un loc in care se desfasoara intr-o buna armonie munca din domeniul salmonicolConstructia Pastravariei Zavoi . . .

Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Posada este situat in centrul orasului Curtea de Arges veche cetate de scaun prima capitala a Tarii Romanesti cu un trecut si dovezi de glorie cu nebanuite comori pentru amatorul de monumente istorice pasionatul de folclor si arta populara da . . .

Curtea de Arges, Romania
Curtea de Arges, Romania Vezi locatia pe harta

Informatii despre hotelComplexul Hotel Posada este situat in Curtea de Arges langa Manastirea Mesterului Manole si a fost complet modernizat in anul 2021 Distanta Gara 3 km Aeroport 121 km Restaurante cafenele baruri in apropiere Descrierea camerei . . .