Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Hotel Oasis

Nessebar, Bulgaria

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat lângă plaja din Nesebar, la 1 km de orașul vechi, Hotelul Oasis Park pune la dispoziţie o piscină în aer liber, un parc mare de 11.200 m² și un restaurant à la carte cu terasă. Hotelul oferă acces direct la plajă. Toate unitățile de cazare au aer condiționat, balcon, TV prin cablu, frigider și baie privată cu cadă și articole de toaletă gratuite. În întreaga clădire este disponibil Wi-Fi gratuit. La un cost suplimentar, oaspeții Hotelului Oasis Park pot juca biliard şi au acces la un centru de fitness. De asemenea, aceştia au la dispoziţie o gamă largă de masaje și personal medical. Hotelul oferă tratamente de relaxare și wellness. Restaurantul Hotelului Oasis Park serveşte preparate din bucătăria arabă autentică, realizate cu produse autentice de import. Cea mai apropiată stație de autobuz este la 5 minute de mers pe jos, iar centrul stațiunii se află la 200 de metri. Sunny Beach este la 1 km, iar aeroportul din Burgas se află la 25 km. Localizare
Oasis park Hotel se afla situat la 2 minute distanta de plaja din Nessebar, la 1 km de orasul antic. 

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.