Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHIPKA

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Descriere

Este unul dintre cele mai solicitate hoteluri din statiuni, cu facilitati care ii sporesc atractivitatea in randul turistilor.
Localizare: la 200 metri de plaja, in centrul statiunii.
Dotari camera: aer conditionat, telefon, minibar, televizor, balcon.
Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, cafenea, piscina interioara, piscina exterioara, jacuzzi, sauna, sala de fitness, centru Spa, salon de cosmetica, biliard, tenis de masa, discoteca, magazine, casa de schimb valutar, parcare.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.