Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY OLIMP

Olimp, Romania

Descriere

HOTEL: Situat 300 m de plaja. Restaurant, parcare proprie, terasa, bar de zi.

MASA: restaurantul categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont.

CAMERE: TV, minibar, baie cu dus, AC, telefon, internet.

COPII (in camera cu 2 adulti): copiii intre 0 - 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun; 2 - 12 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun, sau achita 50% din tariful pentru adult si primeste pat suplimentar; copiii intre 2 -12 ani insotiti de 1 adult, in camera dubla beneficiaza de o reducere de 50% la cazare si masa.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.