Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piatra Mare

Poiana Brasov, Romania

Descriere

 


Hotelul PIATRA MARE este o destinatie perfecta pentru dumneavoastra, oaspetii vor fi impresionati de frumusetile naturii, de confortul si stilul hotelului.

Pe langa restaurantele faimoase in toata lumea, varietatea de activitati in aer liber si vremea superba, va puteti bucura de ospitalitatea romaneasca specifica zonei. 

Hotelul este situat in cel mai inalt punct al statiunii Poiana Brasov.          Dotari generale:
restaurant -3 saloane cu o capacitate de 550 locuri, parcare proprie -pe 2 nivele, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare -in seifuri individuale, bar non-stop, garderoba de schi, scoala de schi, terasa.            Dotari camere:  TV, minibar, baie cu cada -apartamentele sunt dotate cu jacuzzi, balcon, uscator de par, telefon.            Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Piatra Mare, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, dejun si cina in sistem meniu "a la carte".

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.