Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere

Predeal, Romania

Descriere

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.Facilitati camere
Camerele au vederea catre Muntii Bucegi si sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv, minibar.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de parcare, acces sauna romana, sauna uscata, jacuzzi, sala fitness, internet wireless. Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un "Salon Clasic", cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un "Salon Modern" cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private. Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine.

Localizare
Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei. Dupa ani şi ani, păstrând aceleaşi standarde cunoscute, hotelul a renăscut în 2003 cu o nouă înfăţişare, cu acelaşi renume şi un nou nume: “Belvedere”. Hotel Belvedere este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.