Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel EDEN Predeal

Strada Neagoe Basarab, nr 7, Predeal, Romania

Descriere

DESCRIERE

Hotel EDEN reprezinta, datorita localizarii sale intr-o zona deosebit de linistita la liziera padurii, o adevarata oaza de relaxare. Hotel Eden va pune la dispozitie toate facilitatile unei unitati de cazare de 3 stele.

FACILITATI HOTEL

Hotel EDEN pune la dispozitia oaspetilor sai camere duble, single si apartamente, sali de conferinta, restaurant, parcare proprie, internet, pastrare obiecte valoare, bar.

DOTARI CAMERE

Hotel EDEN este situat in centrul statiunii Predeal.

FACILITATI COPII

In camerele duble se pot caza maximum 2 persoane adulte si un copil cu varsta pana in 12 ani, in pat cu parintii. Copiii nu dispun de paturi suplimentare.

TIP MASA

Se acorda in unitatea restaurant Eden, categoria I, in sistem a-la-carte.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie