Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maggie Ranch


Descriere



Maggies Ranch este un resort cu specific western ce imbina perfect relaxarea, serviciile de calitate si activitatile in natura.
Este destinatia perfecta pentru weekend-uri sau vacante relaxante, dar si pentru orice eveniment business. Deschis in toate anotimpurile, Maggies Ranch ofera camere confortabile, decorate autentic si un restaurant tip Steak House cu preparate delicioase. In timpul tau liber iti garantam distractie si relaxare. Poti alege activitati precum drumetii in natura, fie in imprejurimile Ranch-ului, fie plimbari superbe la munte. Cabanele Malaiesti si Diham sunt numai doua exemple pentru drumetii de la care va veti intoarce cu povesti noi si mandri ca le-ati facut. Puteti merge cu bicicleta, juca tenis, baschet sau ping pong sau va puteti relaxa in sauna si in jacuzzi exterior. In sezonul de vara iti sta la dispozitie o piscina in aer liber. In weekend copii intre 3 - 6 ani pot participa la plimbari cu ponei.
Pentru workshop-uri sau teambuilding-uri oferim o sala de conferinte cu toate dotarile necesare: videoproiector si ecran, flipchart, wi-fi, boxe de laptop si lumina naturala. Iti stam la dispozitie pentru a planifica si organiza evenimentul tau impreuna, croit pe masura asteptarilor tale.
Camerele din Lodge , 17 la numar ,sunt dotate cu TV, internet si cu bai proprii. Fiecare camera poarta denumirea unui stat american, putand citi o scurta prezentare a acelui stat si sa te delectezi cu tablouri specifice. Te poti relaxa la piscina, la jacuzzi-ul exterior precum si la sauna pe toata perioada sederii.
Cladirea Chalet are 14 camere si se afla la aproximativ 50 de metri de restaurant.
Toate camerele sunt dotate cu TV, internet si cu bai proprii. Fiecare camera poarta denumirea unei rase de cai, putand citi o scurta prezentare a rasei si sa va delectati cu tablouri specifice. Va puteti relaxa si la piscina, la jacuzzi-ul exterior precum si la sauna pe toata perioada sederii.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.