Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN SUNRISE HOTEL

Rhodos, Grecia

Descriere

Golden Sunrise Hotel boasts a wonderful setting in the traditional Greek village of Gennadi, surrounded by culture and history, offering guests a great setting from which to explore this mesmerising area. The beach is just a short distance away, where guests can enjoy a number of activities, or simply lie back and revel in the beauty of the area. The guest rooms are beautifully designed, offering a comfortable, peaceful setting in which to unwind. A number of excellent facilities and services are available at this hotel, offering guests a truly enjoyable experience, rich in comfort and convenience.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.