Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO BLUE HOTEL

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest complex se află pe malul mării în Faliraki şi oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi facilităţi de divertisment şi spa, precum sală de gimnastică, centru spa şi loc de joacă. Se oferă acces gratuit la internet WiFi.
Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest complex se află pe malul mării în Faliraki şi oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi facilităţi de divertisment şi spa, precum sală de gimnastică, centru spa şi loc de joacă

Facilitati Hotel

Micul dejun este servit zilnic în atmosfera elegantă a restaurantului de la Sentido Apollo Blue. La cerere se poate oferi un coş cu gustări şi mic dejun devreme.

La plajă sunt disponibile facilităţi pentru sporturi nautice. Printre alte facilităţi se numără o recepţie deschisă nonstop şi un serviciu de bagaje. În timpul zilei, oaspeţii se pot relaxa la una dintre piscinele în aer liber sau pot juca tenis pe unul dintre cele 2 terenuri. Prima sesiune la saună este gratuită pentru fiecare oaspete.

Facilitati Camere

Sentido Apollo Blue oferă o varietate de unităţi de cazare de 5 stele amenajate în grădini frumoase. Camerele sunt elegante şi au balcon cu vedere la Marea Egee sau la grădinile hotelului. Dotările standard includ TV prin satelit şi frigider, iar la cerere se poate oferi o tabletă. Băile sunt bine dotate şi includ halate de baie şi papuci. Oaspeţii pot beneficia de meniu de perne, de mic dejun în cameră şi de room service. Schimbarea prosoapelor se efectuează la cerere.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.