Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOLEDO- San Giuliano Mare

Rimini, Italia

Descriere

Descriere HOTEL TOLEDO:
Hotelul este o afacere de familie, este mic si confortabil si se afla langa un parc si foarte aproape de port.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune (mic dejun tip bufet, cina la alegere din trei preparate, cu bufet de salata). Mesele se servesc la hotelul Betty, situat la 10 metri de Toledo).

Localizare HOTEL TOLEDO: 
Hotelul este situat in San Giuliano Rimini, la 100 de metri de plaja.

Dotari camere: 
Hotel Toledo dispune de camere duble, dotate cu: balcon (anumite camere sunt dotate cu balcon, sunt la cerere, in functie de disponibilitati), baie, uscator de par (la cerere de la receptie). 

Facilitati HOTEL TOLEDO: 
Hotelul ofera receptie, bar, salon TV, lift, parcare, gradina micuta. In apropiere miniclub pentru copii de peste 3 ani, in perioada 21.06-30.08.

Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web:  www.hoteltoledo.info

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.