Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN GIORGIO STUDIOS & APARTMENTS

Paralia Katerini, Grecia

Descriere

Descriere: in centrul statiunii, vis-a-vis de magazinul Lidl.
Localizare: la 200 m de plaja.
Facilitati hotel: piscina, curte cu spatiu verde, receptie, bar, camera de bagaje, grill, lift, internet wireless gratuit. Serviciile de masa se asigura la restaurant Ipiro din apropiere.
Dotari camere: camerele sunt spatioase si moderne, tip studio pentru minim 2 maxim 3 persoane dotate cu: TV, aer condionat contra cost (5 euro/camera/zi), chicineta complet utilata, frigider, baie proprie cu dus, balcon, internet WI-FI. 

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.