Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

White Rose

Olympic Beach, Grecia

Descriere

Acest hotel si-a inceput activitatea sub forma de restaurant in anul 1989, fiind fondat cu multa dragoste de familia Apostolidi, dand un nou sens ospitalitatii, serviciilor si confortului.Facilitati camere
Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, uscator de par, televizor, mini-bar, masa de calcat, vedere la mare si room-service.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant, cafe-bar, terasa, parcare (la 150 m) si internet wi-fi gratuit.

Localizare
Hotelul se afla la 20 m de plaja, pe aleea Olimpiaki Akti din Olympic Beach, avand o vedere magnifica asupra marii.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Room service
Restaurant
Parcare
Bar

Locatie