Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andronis Concept

Imerovigli, Grecia

Descriere

Descriere HOTEL ANDRONIS CONCEPT:
Hotelul Andronis Concept dispune de suite minimaliste, cu interior luxos, luminos si confortabil. Hotelul este situat pe un deal, oferind o superba panorama asupra marii. 

Tip masa: 
Mic dejun.

Localizare  HOTEL ANDRONIS CONCEPT:Hotelul se afla in Imerovigli, situat pe un deal cu vedere asupra Marii Egee. Hotelul se afla la o distanta de 11 km de capitala insulei, Fira si la 6 km de aeroport.


Dotari camere:
Camerele sunt dotate cu baie privata, TV satelit, minibar, telefon.


Facilitati  HOTEL ANDRONIS CONCEPT: 
Hotelul dispune de piscina, internet WiFi, parcare, spa si centru wellness, restaurant, bar.

Clasificare oficiala:  5*

Website: www.andronisconcept.com

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.