Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Glaros

Kamari Monolithos, Grecia

Descriere

Descriere HOTEL GLAROS:
Este un hotel ce dispune de 25 camere in stilul traditional cicladic, luminoase si spatioase, oferind oaspetilor sai o multitudine de facilitati. 

Tip masa: 
Mic dejun.

Localizare  HOTEL GLAROS: 
Hotelul se afla intr-o zona linistita din Kamari, la 150 m de plaja si 8 km de Fira, capitala insulei. La 100 m de hotel se afla statia de autobuz.

Dotari camere: 
Hotelul are camerele dotate cu: baie proprie, balcon, aer conditionat, minibar, TV satelit, conexiune internet WiFi gratuita, uscator de par, radio, telefon. 

Facilitati  HOTEL GLAROS: 
Hotelul dispune de piscina cu jacuzzi, receptie, lobby cu TV satelit, conexiune WiFi, restaurant, bar, tratamente spa si masaj, parcare publica in apropierea hotelului.

Clasificare oficiala:  3*

Website: www.glaros-santorini.com

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.