Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL VEDEMA RESORT:
Hotelul este o locatie moderna ce pune la dispozitia clientilor, intr-un mediu luminos si minimalist, 45 de apartamente si camere complet mobilate.

Tip masa: 
Mic dejun.

Localizare HOTEL VEDEMA RESORT:
Hotelul este situat in statiunea medievala Megalohori, la 7 km departare de orasul Fira si la o distanta de 15 km de Aeroportul International din Santorini.

Plaja:
Hotelul ofera clientilor o plaja privata ce se afla la 3 km departare de hotel, unde acestia pot profita de serviciile oferite: bar, prosoape, sezlonguri si umbrele de soare gratuite. 

Dotari camere:
Apartamentele moderne ale hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, cafetiera, seif, balcon sau veranda (in functie de apartament), baie.

Facilitati HOTEL VEDEMA RESORT:
Hotelul are urmatoarele dotari: piscina, centru SPA, centru fitness, sali de conferinte, 3 restaurante, 

Website:  www.vedema.gr

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.