Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel CUPIDON

Strada Greenport, nr 4, Saturn, Romania

Descriere

Hotel CUPIDON este situat în centrul stațiunii Saturn, la o distanță de 10 m de plaja stațiunii Saturn. Hotel CUPIDON a fost complet renovat. Plajă în golf, largă, intrare lină în mare. Facilități masă: restaurant propriu 3 stele, în sistem fișă cont. Masa poate fi servită în regim de linie autoservire în Restaurant Cupidon, cât și în raioanele desemnate din Grădina de Vară sau a-la-carte în raioanele special desemnate din Grădina de Vară, pe baza unui card de masă emis la recepția hotelului în momentul cazării. Prețurile produselor diferă între cele două sisteme de masă servite. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Hotel CUPIDON are 187 camere, restaurant, parcare proprie gratuită (în limita locurilor disponibile), loc de joacă pentru copii, bar de zi, Internet Wireless, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, grădină de vară (3000 mp), spectacol de divertisment seara, seif la recepție. Servicii gratuite: piscine cu șezlonguri și umbrele; accesul este gratuit pentru clienții hotelului între orele 09 și 18 (șezlongurile sunt oferite în limita disponibilităților). | DOTĂRI CAMERE : Camerele sunt dotate cu TV, răcitor, baie cu duș, aer condiționat, balcon, canapea fixă pentru o persoană. Camerele sunt dotate cu paturi twin și canapea neextensibilă, de 140 cm sau cu pat matrimonial și canapea neextensibilă, de 170 cm lungime. Canapele pot fi folosite ca și pat pentru copii, beneficiind de lenjerie în acest scop. Camerele de la parter sunt dotate cu pat platformă, care poate fi folosit ca și pat pentru copii, beneficiind de lenjerie în acest scop. Camerele de la parter nu dispun de balcon. | LISTĂ FACILITĂȚI : Loc de joacă pentru copii; Parcare; Restaurant; Aer Condiționat; Balcon; Minibar | FACILITĂȚI COPII : cazați în cameră cu 2 adulți: -un copil cu vârsta 0-7 ani, beneficiază de gratuitate 100% la cazare, cu pat suplimentar asigurat (canapea); -al doilea copil cu vârsta 0-7 ani, achită 20% din valoarea unui loc de cazare și se oferă un singur pat suplimentar (canapea); -un copil cu vârsta 7-15.99 ani - achită 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat (canapea); -al doilea copil cu vârsta 7-15.99 ani, achită 20% din valoarea unui loc de cazare, cu un singur pat suplimentar (canapea); -Nu se acceptă 3 adulți în cameră. Pachetele cu demipensiune și cu pensiune completă nu includ masa pentru copii cu vârsta 0-12 ani.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie