Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTOR GARDEN


Descriere

Hotelul se afla la numai 50 de metri de plaja si este cel mai nou complex hotelier din statiune. Elegant, stilat, cu conditii de cazare exceptionale, cu un sistem All Inclusive Ultra Plus rafinat, facilitati multiple si plaja privata, Astor Garden este cu certitudine noua vedeta a statiunii.

Descriere :

Deschis in anul 2018, hotelul are un total de 230 de spatii de cazare modern amenajate si dotate cu facilitatile necesare pentru confortul oaspetilor pe tot parcursul sejurului.

Localizare:

Hotelul Astor Garden 5* este situat la 50 metri de plaja statiunii Sf. Constantin si Elena si la 8km de orasul Varna.

Facilitati hotel:

Hotelul de 5 stele oferă o varietate de facilități de spa și wellness, precum saună și baie de aburi. Există un centru de fitness. Hotelul Astor Garden este situat la 4 minute de mers pe jos de Aquahouse Thermal & Beach.Hotelul oferă WiFi gratuit, iar o sală de conferințe este disponibilă pentru întâlniri de afaceri,un club pentru copii , o piscina in aer liber sezoniera si o piscina interioara.

Facilitati camere:

Unitatile de cazare  dispun de aer conditionat, televizor, internet WiFi, telefon, seif, minibar, facilitati pentru ceai/cafea, baie si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie