Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Marina


Descriere

Complexul Delta Marina beneficiaza de o asezare linistita in comuna Sfantu Gheorghe si ofera vedere pitoreasca la Dunare. Oaspetii au la dispozitie un restaurant.
Restaurantul Delta Marina este renumit pentru storceag, o ciorba de peste deosebita, specifica acestei minunate zone, insotita de painea proaspata pregatita de noi. Din meniu nu lipsesc: saramura de peste, pestele prajit si marinat, plachia de peste, salata de icre de crap si icre de stiuca precum si alte bunatati oferite de apele romanesti.
Terasa/ Lounge Delta Marina are un concept unic, este self service si este deschisa doar in timpul sezonului de vara. Este singura terasa din Sfantu Gheorghe care are un cuptor pe lemne menit sa faca cea mai delicioasa pizza, un ceaun in care ciorba de peste clocoteste, peste la plita si alte carnuri sau legume la gratar. Este un loc relaxant unde poti petrece cu prietenii pana la ziua.
Fiecare camera are TV cu ecran plat cu canale prin satelit si minibar gratuit. Baia privat este dotata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Camerele au vedere la rau si la oras.
Situat pe malul Dunarii, Complexul Delta Marina este accesibil numai pe apa. Proprietatea poate asigura transferul cu barca de la Murighiol si Mahmudia.
Complexul Delta Marina se afla la 10 minute de mers pe jos de cel mai apropiat magazin alimentar si de un restaurant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie