Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN VILLAGE


Descriere



Plaja si Mare: 30 km de plaja continua pana la Sulina in lungul Marii negre, proximitatea famoaselor insule Saccalin.
Dotari si facilitate:
Complexul Green Village ocupa o suprafata decca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 50 camere duble standard, 8 garsoniere (duble superioare),30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living.
Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca.15 mp iar la etaj un dormitor de cca.30 mp.
Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.
Terasele camerelor au vedere spre Dunare si mare. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua.
Oaspetii nostri pot lua masa pe terasa restaurantului (capacitate totala: 240 locuri, parter / etaj, interior/ exterior), privind fluviul si nemarginirea marii sau pe pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului.Bucatarii nostri va pot pregati preparate gustoase din peste sau carne din bucataria internationala si cea locala.
La asfintitul soarelui va puteti relaxa savurand un cocktail sau un pahar cu vin la unul din barurile lacustre.
Sfantu Gheorghe este un sat linistit, cu oameni prietenosi, departe de civilizatia zgomotoasa, unde puteti ajunge doar cu vaporul, barca, sau, eventual cu elicopterul.
ZONA 1 EGRETA
Egreta' cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble,sali de conferinte multifunctionale, cu o capacitate de 100 de locuri (sala mare) si 20 de locuri (sala mica ) si jacuzzi(cca. 91 mp) unde folosim sare de Bazna care are un efect benefic pentru numeroase afectiuni: boli reumatismale, artroze, discopatii, nevralgii, afectiuni ortopedice, stari post-traumatice, afectiuni ale sistemului nervos, boli ginecologice.
ZONA 2 STARCUL ALB
'Starcul alb' include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A- I, insumand 18 apartamente.Vila 7 este formata din 2 dormitoare la etaj (cu paturi twin) si 1 living la parter(aici se pot montapaturile suplimentare), legaturadintre ele facandu-se printr-o scara interioara.Vila 8 este formata la randul ei din 8 garsoniere(cu paturi twin) si 2 livinguri.
ZONA 3 LEBADA
'Lebada' cuprinde complexul de Vile J - L (6 apartamente).
ZONA 4 PELICANUL
In zona 'Pelicanul' se gasesc Vilele 3-5, fiecare avand 10 camere duble, Vilele M - O, cu 6 apartamente, piscina ,centru SPA ( 1 camera pentru masaj, 2 saune, sala de fitness ), restaurantul principal (capacitate totala: 240 locuri,parter / etaj, interior/ exterior, cca. 324 mp), sala conferinte (100 locuri ), centru afaceri si complexul multifunctional (3 sali de cinema, biliard, biblioteca).
ZONA 5 MARINA
Clientii care vin cu barcile proprii au acces gratuit in Marina Complexului.

Accesul ambarcatiunilor de agrement in Rezervatia Biosfera Delta Dunarii se face cu autorizatie de acces de la ARBDD Tulcea (100 ron/an).



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie