Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aloha

Sharm el Sheikh, Egipt

Descriere

Activitati/Divertisment
In incinta hotelului oaspetii au la dispozitie divertisment de seara, club pentru copii, animatori, snorkelling, scufundari (cost suplimentar), darts, tenis de masa, biliard, teren de joacă pentru copii, piscina in aer liber (deschisa tot anul), cada cu hidromasaj/ jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sala de fitness, sauna (cost suplimentar).

Localizare
Aloha Otium Hotel se afla situat la aproximativ 6 min de mers pe jos fata de plaja și la maxim 10 minute de mers cu mașina de Golful Naama (8,5 km). Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este situat la 19 km de proprietate (22 min de mers cu masina). Complexul se află la o distanta de 28,6 km fata de mallul si centrului de divertisment La Strada din zona Nabq. Cele mai importante puncte de atractie sunt reprezentate de: Il Mercato Mall (1,7 km de mers pe jos), Alf Leila Wa Leila (1,8 km mers pe jos), Fares Sea Food Restaurant si Al Fanar Light House (2,2 km mers pe jos), Formula 1 Ghibli (6,5 km mers cu masina), International Congress Center - Jolie Ville Hotels (8,4 km mers cu masina), SOHO Square Sharm El Sheikh (18,4 km), Parcul Naţional Ras Mohammed (33,3 km).

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.