Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arathena Rocks

Giardini Naxos, Italia

Descriere

OTEL ARATHENA ROCKS 4* (recomandarea agentiei: 3*+)
Pagina web: http://www.chincherini.com/hotels-lake-garda/Giardini-Naxos/Arathena-Rocks-Hotel.html
Localizare: in Giardini Naxos, langa malul stancos al marii, la aprox 1 km distanta de zona centrala a statiunii Giradini Naxos, la 6 km de renumitul oras Taormina si la aprox 60 km de aeroportul Catania.
Caracteristici hotel: hotelul imbina intr-un mod placut elemente traditionale de arta (bazoreliefuri, sculpturi si elemente de arhitectura romana) si atmosfera linistita, intr-un cadru ce aminteste de vilele romane din Antichitate. Hotelul ofera bar, restaurant, piscina in aer liber si internet (cu plata).
Camerele standard: sunt echipate cu aer conditionat, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.