Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCA LUI NOE

Sinaia, Romania

Descriere

 

Localizare:


Hotel Arca lui Noe este situat în staiunea montan Sinaia, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai mari puncte de atracie turistice din România.


Dotari si facilitate:


Camerele din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate în stilul clasic. Tradiie, lux, confort, precum i o atenie sporit la detalii sunt toate particulariti distinctive ale camerelor de hotel. Camerele dispun de telefon, mini-bar, TV i seif propriu, cabine de du cu hidromasaj i balcoane cu o vedere extraordinar asupra Munilor Bucegi.


Hotel Arca lui Noe ofer oaspeilor si o sal de conferine i sal de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio i video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afiare, computer, acces la Internet i mass-media.Cine de afaceri sau pauzele de cafea pot fi, de asemenea, organizate, la cerere.Sala de conferineSala de conferine ofer faciliti i soluii de calitate i flexibile celor care doresc s organizeze întâlniri de afaceri, cursuri de formare profesional i alte evenimente. Sala de edin ofer o gam variat de echipamente audio-video, personalul Arca lui Noe fiind mereu la dispoziia dvs. privind orice detaliu tehnic.Restaurant & BarDup o plimbare în parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultând muzic i bucurându-v de specialitile gastronomice ale Buctarului ef. O întâlnire de afaceri în restaurantul Arca lui Noe v va aduce un succes sigur. Serviciile oferite de personalul nostru sunt de cea mai bun calitate i suntei oricând bine venii s descoperii tradiia Restaurantului Arca lui Noe.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.