Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAGET

Sovata, Romania

Descriere

Hotelul Faget este situat vis-a-vis de Hotelul Danubius, in centrul statiunii Sovata.Facilitati Hotel

Locatia ofera spatii de cazare in 134 de camere Double si 2 Apartamente. Hotelul dispune de restaurant cu 250 de locuri, drink bar cu 20 de locuri, sala de conferinte cu 20 de locuri, terasa de vara. Turistii cazati la Hotelul Faget pot folosi baza de tratament a hotelului Danubius (balneo si hidroterapie, electroterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie si fizioterapie).Facilitati Camere

Camerele duble au baie, tv satelit si balcon. Apartamentele au baie, telefon, tv satelit, dormitor si living cu canapea extensibila.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.