Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Beach Resort And Spa

Descriere

Localizare: in prima linie, la 30 m de plaja. Hotelul a fost renovat ultima data in 2007.
Capacitate: 89 camere duble, studiouri si apartamente cu unul si dormitoare, distribuite pe 8 cladiri a cate 4 etaje fiecare.
Facilitati: restaurant principal, restaurant a-la-carte, room service, meniu vegetarian, meniu pentru copii, lobby bar, pool bar, piscina interioara si exterioara, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, tir, gimnastica acvatica, centru wellness, salon de infrumusetare, coafor, fitness, sauna, masaj, baie de aburi, jacuzzi, jocuri mecanice, biliard, sala de conferinte, inchiriere seif la receptie (contra cost), internet wireless, magazin, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, servicii de spalatorie, nu se accepta animale de companie, parcare (gratuita).
Pentru copii: piscina pentru copii, camera de joaca, loc de joaca pentru copii, animatie, patut pentru copii (gratuit).
Camera dubla (30 mp): pat dublu sau 2 paturi twin, fotoliu, aer conditionat, TV, internet wireless (gratuit), podea acoperita cu mocheta, chicineta dotata cu ibric electric, fier si masa de calcat, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Studio (35 mp): pat dublu, fotoliu, aer conditionat, TV, internet wireless (gratuit), kitchinetta, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Apartament 1 dormitor (47 mp): pat dublu in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless (gratuit), podea acoperita cu mocheta, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, aspirator, baie cu dus/cada, uscator de par, balcon.
Apartament 2 dormitoare (81 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitoare, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless (gratuit), podea acoperita cu mocheta si gresie, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, aspirator, fier si masa de calcat, baie cu dus, uscator de par, balcon.
GRATUIT: piscina; sezlong si umbrela la piscina exterioara; fitness; parcare (locuri limitate). Umbrele, sezlonguri si saltele gratuite la plaja pentru clientii cu regim all inclusive.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SUMMER 2017

Price includes:​
-
Outdoor swimming pool
-Indoor Pool with jacuzzi
-Sun beds,mats and parasol by the pool
-Buffet: Breakfast 08.00-10.00h, Lunch 12.00-14.00h, Dinner 18.00-20.30h, Theme dinners 2 times a week
-Pizza bar:10.30-15.00h- pizza, 15.00-17.00h-ice cream, 15.00-17.30h-pancakes,sweets, fruits
-Bulgarian alcoholic and non-alcoholic drinks from 10.00 till 22.00hat the Pool bar
-Table tennis, Darts,
-Fitness
-Wi Fi in the common areas, LAN internet
-Parking
-Animation program for adults and kids
-Children’s playground

Extra payment:
-
Sunbeds and parasols on the beach
-SPA center
-A la cart restaurant
-Imported drinks

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie