Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT THOMAS

Descriere

Localizare: la 50 m de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2008 si se afla pozitionat intre statiunile Duni si Arkutino. Complexul este compus din mai multe cladiri a cate 4 etaje fiecare.
Capacitate: peste 250 de camere duble si apartamente.
Facilitati:restaurant principal, restaurant cu specific pescaresc, lobby bar, pool bar, beach bar, meniu pentru copii, piscina interioara, 5 piscine exterioare, club de noapte, jocuri mecanice, tenis de masa, baschet, volei, teren multifunctional, inchiriere bicicleta, centru wellness, cabinet medical, salon de infrumusetare, coafor, fitness, sauna, aroma sauna, solar, masaj, baie de aburi, jacuzzi, hammam, animatie si divertisment, 2 sali de conferinte, internet wireless, internet pe cablu, internet corner, ATM, magazin, servicii de spalatorie, nu se accepta animale de companie.
Pentru copii:piscina pentru copii, piscina cu sectiune pentru copii, camera de joaca, loc de joaca, animatie, patut pentru copii.
Camera dubla: pat dublu sau 2 paturi twin, fotoliu, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), internet wireless, podea acoperita cu mocheta, baie cu dus/cada,bideu, uscator de par, balcon. Camere au vedere spre mare si spre parc si se afla in cladirea principala.
Apartament 1 dormitor: pat dublu in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), internet wireless , birou, podeaua este acoperita cu mocheta, chicineta dotata cu plita electrica, ibric electric, fier si masa pentru calcat, aspirator, frigider, baie cu dus/cada, uscator de par, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.