Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT THOMAS

Descriere

Hotelul Saint Thomas este situat in zona Rezervatiei Arkutino, la Capul Humata. Arkutino este unul dintre ultimele locuri virgine de pe coasta bulgara a Marii Negre. Capul Humata este situat aproape de laguna Alepou, lacul cu apa dulce din Arkutino, Insula St Thomas si gura de varsare a raului Ropotamo. Este situat la 10 km sud de Sozopol, la 2 km sud de statiunea Duni si la 10 km de Primorsko.
Plaja: Nisipoasa, langa hotel, precum si Plaja Arkutino, la 700 de metri de complex
Cazare: Complexul St. Thomas este format din blocuri hoteliere si de apartamente in stil vechi Sozopol. Exista lift in hotel, nu exista lift in blocurile de apartamente.
DOUBLE ROOM 2+1: Suprafata aproximativa de 36 mp. Au doua paturi de o persoana sau un dormitor, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, internet Wi-Fi gratuit, baie privata cu dus, articole de toaleta, uscator de par si balcon privat cu vedere la parc. Patul suplimentar este un fotoliu. Capacitate maxima de 3 adulti. Nu este recomandata cazarea pentru 3 adulti.
DOUBLE ROOM 2+1 SEA:: Suprafata aproximativa de 36 mp. Au doua paturi de o persoana sau un dormitor, aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar, internet Wi-Fi gratuit, baie privata cu dus, articole de toaleta, uscator de par si balcon privat cu vedere la mare. Patul suplimentar este un fotoliu. Capacitate maxima de 3 adulti. Nu este recomandata cazarea pentru 3 adulti.
APARTMENT 2+2:Suprafata aproximativa de 70 mp. Apartamentele din hotel au un dormitor, un living cu o canapea extensibila si o terasa. Exista aer conditionat, TV, minibar, uscator de par si baie cu cada, seif si internet Wi-Fi gratuit. Capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Nu sunt permise animale de companie.
Nu exista facilitati adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: Complexul dispune de doua restaurante, dintre care unul are o zona acoperita pentru 140 de persoane si o terasa mare in aer liber cu o vedere fabuloasa la mare. Celalalt restaurant - Restaurantul Italian La Cantina are 80 de locuri. Exista piscina in aer liber, zona de relaxare, fitness, zona de conferinte, magazine si tenis de masa, seif.
Pentru copii: loc de joaca pentru copii, camera copiilor
Centru SPA: Piscina interioara, sauna, baie de aburi, masaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.