Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Tragos (Trogir)

Croatia, Croatia

Descriere

Descriere:
Hotelul Tragos este amenajat intr-un palat in stil baroc din secolul al XVIII-lea si ofera camere cu decor in culori deschise si mobilier din lemn de pin. Cladirea se afla in centrul istoric al orasului Trogir, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO.
Localizare:
la 17 minute pe jos fata de plaja. Hotelul Tragos este situat la numai 20 m de celebra catedrala Sv. Lovre si piata orasului, Pjaca. Aeroportul Split este situat la 5 km.
Facilitati hotel:
restaurant, crama,
Dotari camere:
aer conditionat, mobilier din lemn, TV prin satelit, minibar, uscator de par, baie cu cada sau dus, telefon, radio
Website:
www.tragos.hr

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.