Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Liliacul

Stana de Vale, Romania

Descriere

Vila Liliacul **** din Stana de Vale suntin apropierea Vilelor Izvorul Minunilor si in apropierea unei cascade artificiale, luminata feeric pe timpul noptii.Dotari: la etajul I: apartament cu un dormitor, un living; la parter: apartament cu doua dormitoare, un living si o garsoniera; la demisol: apartament cu living si un bar. Apartamentele si garsonierele sunt dotate cu TV, minibar, grup sanitar, uscator de par.Servicii de masa: in restaurantul hotelului Iadolina sau in bucataria proprie vilei.Taxa de statiune - 3% din prima noapte de cazare, se achita la receptie.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.