Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Pearl

Sunny Beach, Bulgaria

Descriere

Renovat in 2012, Blue Pearl Hotel este la doar o scurt plimbare de la malul mrii.
Animatorii hotelului desfsoar divertisment si animatie sportiv pentru copii si adulti. Piscina in aer liber are o sectiune pentru copii si umbrele si sezlonguri pentru oaspeti.
Hotelul Blue Pearl de 4 stele, amplasat pe o plaj cu nisip beneficiaz de o locatie central in statiunea Sunny Beach. Are o piscin in aer liber cu sezlonguri si o sal de fitness. OaspeLLii beneficiaz de acces gratuit la conexiunea WiFi in zonele publicesi de internet gratuit prin cablu in toate camerele.
Camere :

Blue Pearl ofer oaspetilor si cazare in 16 camere duble, 58 apartamente cu un dormitor si 17 apartamente cu dou dormitoare. Toate sunt mobilate elegant si cu aer conditaionat. Acestea sunt dotate cu un televizor cu televiziune prin cablu, mini-frigider, usctor de pr, baie cu dus si un balcon.


Baruri si restaurante:

- restaurantul principal
- bar de zi
- barul din receptie
Restaurantul in regim ultra all inclusive serveste preparate culinare regionale si internaLLionale. Se ofer si buturi alcoolice de import.
Pentru copii:
Hotelul Blue Pearl ofer o piscin pentru copii si o zon de joac pentru cei mai tineri vizitatori.

Orasul vechi din Nesebar este situat la 4 km de hotel, iar staLLiunea Sveti Vlas se afl la mai puLLin de 5 km. Parcul Action Aqua Park este la 3 km de proprietate. 

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.