Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERLA

Sunny Beach, Bulgaria

Descriere

Hotelul Perla, construit in 2005, este o destinatie de vacanta excelenta pentru odihna si relaxare, oferind oaspetilor sai camere confortabile si o varietate de facilitati.Facilitati camere
Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, telefon, baie cu dus, balcon. Apartamentele au living room, balcon, aer conditionat, TV, telefon, chicineta echipata, dormitor, baie cu dus.

Facilitati hotel
Hotel Perla este format din 2 corpuri de cladire si dispune de restaurant, bar, seif (contra cost), piscina exterioara, sala fitness, masaj, parcare cu plata (locuri limitate).

Localizare
Hotelul Perla este situat la doar 250 m de plaja.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.