Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REGATA PALACE

Sunny Beach, Bulgaria

Descriere

Locatie
Regatta Hotel Palace a fost complet modernizat in 2010 si este situat in partea de sud-vest a statiunii Sunny Beach, la numai 200 de metri de populara discoteca Cocoa Beach si plaja.
camere
Regatta Hotel Palace dispune de 39 camere duble, 2 camere triple, 3 garsoniere si 4 apartamente, si comoditatea de mobilier special selectate, lenjerie de pat de inalta calitate, din bumbac egiptean si un nivel ridicat de servicii. Toate sunt complet actualizate cu televizor LCD, internet wireless, telefon direct, mini-bar, aer conditionat / ajustate individual /, terasa, baie cu uscator de par, buton de panica si telefon. Jumatate dintre camerele din hotel Regatta Palace, cu vederi frumoase la mare.
Baruri & Restaurante
Hotelul dispune de un restaurant cu 56 de locuri si terasa; lobby bar cu 36 de locuri si terasa.
Servicii hoteliere
- Piscina cu sectiune pentru copii
- lift
- loc de depozitare al bagajelor
- schimb valutar
- In conditii de siguranta personala
- Sauna cu infrarosu
- fitness
- sala de conferinta
- coafeza
- inchirieri auto
- curatatorie
- biliard
- magazin
- medic

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.