Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunny Beach Hills Apartments

Sunny Beach, Bulgaria

Descriere

Facilitati hotel
Apartamentele Sunny Beach Hills sunt preferate de catre turisti atat pentru accesibilitate, cat si pentru urmatoarele facilitati: aer conditionat, wi-fi gratuit, tv cu ecran plat, terasa, vedere la munte, piscina in aer liber, bar, restaurant, teren de tenis, transfer aeroport (contracost). Animalele de companie sunt acceptate la cerere, contracost. 

Localizare
Sunny Beach Hills Apartment este situat pe insoritele plaje ale Sunny Beach, foarte aproape de tarmul Marii Negre si la 1.8 km de Action AquaPark. 

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere familii
AC ( aer conditionat )