Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA VIEW FORT BEACH


Descriere

Complexul Grand Resort combina doua complexe Marina View Fort Beach si Panorama Fort Beach, (si trei complexe pe a doua linie de coasta a coroanei, Imperial si Sea Fort), situate intre statiunile St. Vlas si Elenite, direct pe plaja. de Robinson - 50 m. distanta, nu departe de Sunny Beach. Locatia ofera o vedere panoramica pitoreasca a golfului, Nessebar si Sunny Beach. Complexul se intinde pe o suprafata de 11 hectare din care 4 hectare de zone verzi (peluze, tufisuri si paturi de flori), de asemenea 4 hectare-terenuri de sport, piscine, locuri de joaca. Disponibilitatea liniei de autobuz asigura calatorii rapide catre statiunile Elenite, St. Vlas si Sunny Beach.
Facilitati
Cladirile principale sunt 15, 5 etaje, lift, cazare in 500 unitati.
2 restaurante, o cafenea-patiserie, 10 piscine, dintre care una - cu valuri artificiale, una cu jacuzzi, 5 piscine pentru copii cu atractii acvatice, 6 locuri de joaca pentru jocuri, salon spa cu hamam, sauna, cabinet medical, doua bacanie magazine, macelarie, magazine de haine, suveniruri, accesorii de plaja, schimb valutar, servicii de spalatorie si calcat, fitness, teren de tenis - teren de mini fotbal, minigolf, teren de volei, simulatoare in aer liber, inchiriere biciclete, biblioteca, jocuri electronice, atractii pentru copii , centru de dezvoltare pentru copii, Wi-Fi (gratuit). Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m. Ora de check-out: 12:00 a.m.
Studio: aprox. 45 mp, (max. 2 + 1), pat matrimonial.
Apartament cu un dormitor aprox. 75 mp,(max.2+2); pat dublu, pat suplimentar-1 canapea plianta.
Apartament cu doua dormitoare aprox.100 mp,(max.4+2); o camera-un pat dublu, a doua camera-doua paturi de o persoana, living-1 canapea plianta.
Apartament cu doua dormitoare lux aprox.100 mp,(max.4+2); in o camera au un pat dublu, in a doua camera - doua paturi de o persoana, living-1 canapea plianta. Vedere frontala la mare.
Toate camerele: SAT TV, aer conditionat individual, balcon cu masa si scaune si uscator, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), pe podea laminata, baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape. Masa de calcat si fier de calcat, bucatarie: cuptor cu microunde, ustensile si electrocasnice pentru mancare, ceainic electric, el.raft-arzatoare si cuptor, hota, frigider.
Copii: baby cot (contra cost), scaune in restaurant (contra cost), piscine pentru copii cu facilitati de apa, locuri de joaca si atractii, centru de divertisment pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit
: piscine exterioare, sezlonguri langa piscina, zona de fitness, tenis de masa
Cu plata: servicii medicale, inchiriere biciclete, salon de infrumusetare: coafor, manichiura/pedichiura, centru spa: masaje, hamam, sauna, magazine, teren de tenis, servicii de spalatorie si calcatorie animalele de companie nu sunt acceptate.
Parcare - parcari limitate nepazite.
Nota :
Turistii trebuie sa plateasca un depozit de 50 EUR per camera la check-in. (Turistii pot face depozitul in EUR sau pot oferi un card de credit drept garantie). Depozitul trebuie platit la check-in si va fi returnat la check-out, cu conditia ca nicio proprietate a hotelului sa nu fie deteriorata sau lipsa. In cazul in care exista daune sau obiecte lipsa, valoarea va fi dedusa din suma depozitului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.