Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primasol Sineva Beach


Descriere

Hotelul Primasol Sineva Beach este situat la granita dintre statiunea Sunny Beach si satul Sveti Vlas, intr-o zona linistita si linistita, renumita pentru clima sanatoasa si blanda. Complexul hotelier ofera o atmosfera relaxanta de vacanta si servicii prietenoase. Distanta pana la centrul statiunii Sunny Beach este de 4 km. Un serviciu de transfer cu autobuzul circula de 4 ori pe zi (intre orele 11:00 si 22:00) de la hotel la centrul orasului Sunny Beach si la Nessebar. Plaja PrimaSol Sineva este situata direct pe plaja si ofera vedere magnifica la mare. Zona fantastica a piscinei este inconjurata de un parc frumos si spatios, cu o multime de flori si tufisuri taiate. Va rugam sa retineti ca aceasta proprietate nu este potrivita pentru clientii cu dificultati de mers pe jos.
Facilitati
Primasol Sineva Beach, cu 4 etaje, are 122 de camere, majoritatea cu vedere directa la mare.
La dispozitia oaspetilor sunt o receptie cu seifuri (contra cost), un restaurant principal, un lobby bar.
Gradina are o piscina frumoasa pe trei niveluri cu un bar la piscina.
Cazare
Ora de check-in: 14:00; Ora de check-out: 12:00
Camera dubla - aprox. 22 mp, (max 2+1/3+0), pat matrimonial sau 2 paturi separate, fotoliu extensibil.
Toate unitatile au: baie cu cada, uscator de par, WC, TV prin satelit, Wi-Fi gratuit, telefon, mini-frigider si aer conditionat. Toate camerele au balcoane.
Copii: baby cot. pe zi, scaune pentru copii gratuite, club pentru copii - Prima kids (4-12 ani), sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca pentru copii cu casuta din lemn, animatie.
Sport si divertisment
Gratuit:
sezlonguri si umbrele in jurul piscinei, fitness, volei, aerobic, gimnastica acvatica, fitness cu mingi de apa, darts, boccia, fotbal, program de divertisment in timpul zilei si seara atat pentru adulti, cat si pentru copii. Clubul pentru copii este disponibil pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani.
Cu plata: tenis, inchiriere de biciclete, masaj, servicii medicale nonstop, autobuzul de transfer de la hotel, precum si sporturi nautice motorizate si nemotorizate precum jet-ski, plimbare cu banane, hidrobiciclete etc. sunt disponibile la un cost suplimentar.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare: locuri limitate , contra cost - aprox 10 bgn. pe zi.

All Inclusive 2023

- Mic dejun, 07:30 - 10:00 - restaurant Sineva Beach.
- Mic dejun continental tarziu, 10:00 - 11:00 - restaurant Sineva Beach.
- Pranz, 12:30 - 14:30 - restaurant Sineva Beach.
- Pizza, paste, gustari, salate -12:30 - 15:00, snack bar Sineva Beach.
- Dulciuri fructe, cafea, inghetata - 15:00 - 17:00, snack bar Sineva Beach.
- Cina 18:30 - 21:00 - restaurant Sineva Beach.
- Seara tematica de trei ori pe saptamana: bulgara, italiana, international
- Supa 12:30 - 15:00 - snack bar Sineva Beach .

Bauturi
- Apa minerala, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, ceai, cocktail-uri si bauturi racoritoare, bere, vin la draft, rosu si alb, tot alcool/concentrat bulgaresc. 10:00 - 23:00 - lobby bar Sineva Beach

- Apa minerala, sucuri, bauturi racoritoare, cafea, lapte, cafea, cappuccino, ceai, cocktailuri si bauturi racoritoare, bere, vin la halba - rosu si alb, toate alcoolul bulgaresc / concentrat / 09:00 - 23:00 - snack bar Sineva Beach .

- Apa minerala, sucuri, bauturi racoritoare - in timpul micului dejun in restaurantele Sineva Beach .
Apa minerala, sucuri, bauturi racoritoare, bere, vin la draft - rosu si alb, tot alcool / concentrat bulgaresc / - in timpul pranzului si cinei in restaurantul Sineva Beach.

Sport si divertisment
- Sala de gimnastica, aerobic, aerobic pe apa, polo pe apa, goluri mici de fotbal, darts, volei, yoga/zumba, sezlonguri si umbrele in jurul piscinei.
- Animatie pentru copii - program de doua ori per saptamani, club pentru copii - Prima kids, discoteca pentru copii, loc de joaca, piscine pentru copii.
- Animatie pentru adulti - program de zi si de seara. Teatru in aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.