Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIVILEDGE FORT BEACH


Descriere

Situat in apropiere de Statiunea lenite, pe malul marii - la 50 m distanta, in pitorescul, sudic Golful Robinson Beach. Inconjurat de mare si padure de pini, complexul ofera o combinatie exceptional de rara si sanatoasa de clima marina si montana.
Facilitati
Cladirile principale sunt 6, 5 etaje, lift, cazare in 400 unitati.
2 restaurante, Wi-Fi in zonele comune, receptie, inchiriere biciclete, serviciu de spalatorie (cu plata), plata cu cardul de credit, salon de infrumusetare (coafor, manichiura, pedichiura), zona de masaj, sauna si fitness in aer liber, magazin, locuri de joaca. Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
Studio cca.45 mp,(max.2+0),pat dublu, fara posibilitate de pat suplimentar.
Apartament cu un dormitor: aprox.75 mp,(max.2+2),pat dublu, pat suplimentar-1 canapea plianta.
Apartament cu doua dormitoare aprox. 100 mp,(max.4+2), o camera-pat matrimonial, a doua camera-doua paturi de o persoana, living-1 canapea plianta.
Toate unitatile sunt compuse din: TV SAT, aer conditionat individual, balcon cu masa si scaune si uscator, seif (gratuit), Wi-Fi, pe podea laminata, baie cu cabina de dus, uscator de par, prosoape. Masa de calcat si Fier de calcat.
Chicineta: cuptor cu microunde, ustensile si electrocasnice pentru mancare, ceainic electric, el.raft-aragaz si cuptor, hota, frigider.
Copii: Baby cot (contra cost), scaune inalte pentru masa (contra cost), piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
2 piscine exterioare, sezlonguri langa piscina, fitness la piscina, tenis de masa.
Cu plata: servicii medicale, studio cosmetic si coafor, masaje, sauna.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - contra cost (5 EUR/zi; 25 EUR/ saptamana; 70 EUR/ luna)
Nota
Turistii trebuie sa plateasca un depozit de 50 EUR per camera la check-in. (Turistii pot face depozitul in EUR sau pot oferi un card de credit drept garantie). Depozitul trebuie platit la check-in si va fi returnat la check-out, cu conditia ca nicio proprietate a hotelului sa nu fie deteriorata sau lipsa.
In cazul in care exista daune sau obiecte lipsa, valoarea va fi dedusa din suma depozitului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.