Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sorrento Sole Mare

Sveti Vlas, Bulgaria

Descriere

Hotelul Sorrento Sole Mare se afla situat la 800 de metri de centrul oraselului Sveti Vlas, 5 minute fata de statiunea Sunny Beach si la doar 4 minute fata de cea mai apropiata plaja a tarmului insorit al Marii Negre. Ofera oaspetilor sai numeroase facilitati, de la piscina sezoniera in aer liber la restaurantul a-la-carte cu bunatati internationale.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Parcare
Camere nefumatori
Camere familii
AC ( aer conditionat )