Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex ANINA Techirghiol

Bulevardul Victoriei, nr 3, Techirghiol, Romania

Descriere

Complex ANINA Techirghiol este situat în centrul orașului Techirghiol, vis-a-vis de Mănăstirea Sfânta Maria. Complex ANINA Techirghiol este amplasat la doar 2 minute de mers pe jos până la lac. MASA: Restaurant Complex ANINA 3 stele, sistem fișă cont / bonuri valorice. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Complex ANINA Techirghiol are 39 camere duble și două camere single, sală de conferințe, restaurant, terasă, bar, Internet Wireless, casă de valori la recepție, parcare gratuită (în limita locurilor disponibile), posibilitatea plății cu card bancar. Tratamentul se asigură (opțional) la baza de tratament a Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol, prioritate la consultație având pacienții internați în sanatoriu. Tarif tratament: 55 lei/zi și include 3 proceduri/zi: una majoră și două minore, la recomandarea medicului, după o consultație de specialitate. | DOTĂRI CAMERE : Camere cu 2 paturi (+ pat suplimentar, la cerere), baie proprie cu duș, Aer Condiționat, TV, minibar, balcon (nu este disponibil pentru toate camerele). Toate camerele au balcon. | LISTĂ FACILITĂȚI : Internet; Sală de conferințe; Parcare; Restaurant; Aer Condiționat; Balcon; Minibar | FACILITĂȚI COPII : Copiii cu vârsta 0-10 ani, gratuit, în cameră cu doi adulți (maxim 2 copii); -copiii cu vârsta peste 10 ani, achită 40 lei/zi, pentru patul suplimentar; -copiii cu vârsta peste 16 ani sunt considerați adulți și achită un loc integral.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie