Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CATALONIA LAS VEGAS

Puerto de la Cruz, Spania

Descriere

Descriere HOTEL CATALONIA LAS VEGAS:
Un hotel cu o pozitie ideala in apropiere de centrul orasului Puerto de la Cruz, ocean si Lacurile Martianez.
Localizare HOTEL CATALONIA LAS VEGAS:
Hotelul se afla situat in Puerto de la Cruz, la aproximativ 500 m de centrul orasului.
Dotari camere:
La HOTEL CATALONIA LAS VEGAS camerele dispun de  aer conditionat, uscator de par, telefon, televizor, seif electronic (contra cost), acces internet WiFi.
FACILITATI HOTEL CATALONIA LAS VEGAS:
Hotelul dispune de un restaurant, bar, bar la piscina, biliard (contra cost), piscina , piscina pentru copii, acces internet WiFi gratuit, coafor (contra cost),  Animalele de companie sunt acceptate (la cerere),
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: http://www.hoteles-catalonia.com
Clasificare hotel: 4*

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.