Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Papageorgiou

Thassos, Grecia

Descriere

Facilitati hotel
Unitatea de cazare pune la dispoziția turiștilor 15 camere standard modern mobilate, recepție, terasă, parcare gratuită și chioșc de ziare.

Localizare
Hotelul Papageorgiou este situat în staţiunea Limenaria din insula Thassos, foarte aproape de plajă. Hotelul Papageorgiou se află la aproximativ 100 m de plaja Metalia și la 3 km de centrul staţiunii. La câteva minute de mers pe jos de la hotel, se găsesc restaurante şi minimarketuri. Satul de pe litoral – Potos este situat la 3,5 km. În apropiere de Papageorgiou se află plaja Mangana, Mănăstirea Arhanghelos și plaja Pefkari.  

Plaja
Plaja Metalia este situată la aproximativ 100 m de la proprietate, cu o coborâre lină în apele liniștite ale Mării Egee, făcând-o astfel ideală pentru familiile cu copii.

Facilitati camere
Camerele oferite oaspeților pentru cazare sunt confortabile, dotate cu aer condiționat (contra cost), TV, internet, minibar, baie cu duş și balcon sau terasă.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.