Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Studio Albatros

Thassos, Grecia

Descriere

Aceste studiouri reprezinta alegerea potrivita pentru cei ce vor sa se bucure de un loc linistit si de o vacanta minunata si relaxanta, fiind potrivite mai ales pentru familiile cu copii.Sport si agreement
Plaja din zona este cu nisip si pietricele, bine organizata si detine facilitati pentru practicarea sporturilor nautice. Exista chiar si un centru pentru inchirierea echipamentelor nautice. In aceeasi regiune se afla o zona de camping, taverne si cafenele, baruri si discoteci.

Localizare
Situat pe plaja, in zona Pefkari, intre Limenaria si Potos.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.