Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hostel Sea Star

Vama Veche, Romania

Descriere

Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat la 50 de metri de tarmul Marii Negre, Hostelul Sea Star ofera camere cu TV prin cablu si baie privata. Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare de la hostel.


Puteti gasi restaurante si baruri la aproximativ 200 de metri, iar locul de desfasurare a Festivalului Stufstock este la 400 de metri de Sea Star. Cea mai apropiata statie de autobuz este situata la 200 de metri de proprietate. 


Aceasta proprietate este de asemenea bine cotata pentru locatia sa excelenta in Vama Veche! 


Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.