Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hostel SEA STAR

Vama Veche, Romania

Descriere

Hostel SEA STAR este amplasat la doar 1 minut de mers pe jos până la plaja din stațiunea Vama Veche. Hostel SEA STAR este situat la o distanță de 50 metri de plajă. Nu se acceptă animale de companie în hotel. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Puteți găsi restaurante și baruri la aproximativ 200 de metri distanță de Hostel SEA STAR, iar locul de desfășurare a Festivalului Stufstock este la 400 de metri. Cea mai apropiată stație de autobuz este situată la 200 de metri de hostel. | DOTĂRI CAMERE : Hostel SEA STAR oferă turiștilor camere cu TV prin cablu și baie privată. Oaspeții cazați în acest hostel se pot relaxa pe terasa acestei unități de cazare. | LISTĂ FACILITĂȚI : Parcare; Wi-Fi gratuit | FACILITĂȚI COPII : -Copii cu vârsta între 0-7 ani - primul copil are gratuitate la cazare și nu beneficiază de pat suplimentar, al doilea copil plătește 50 % din valoarea unui loc de cazare și beneficiază de pat suplimentar; -Copiii cu vârsta între 7-14 ani, achită pat suplimentar la tariful de 50% din valoarea unui loc de cazare pentru adult; -Copiii cu vârsta între 14-17 ani, achită pat suplimentar la tariful de 70% din valoarea unui loc de cazare plătit de adulți.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie