Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel JAKUZZI

Vama Veche, Romania

Descriere

Hotel JAKUZZI este situat în centrul stațiunii Vama Veche, la doar 150 metri distanță până la plaja Vama Veche. Hotel JAKUZZI a fost inaugurat în anul 2006. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Hotel JAKUZZI oferă turiștilor 22  camere duble cu pat matrimonial, balcon individual, terasă, bar de zi, loc de joacă pentru copii, hamac, balansoar,  spațiu de relaxare - grădină, șezlonguri, acces Internet Wireless, grătar, parcare. | DOTĂRI CAMERE : Camerele duble sunt spațioase și sunt izolate termic. Sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, au pardoseală din gresie, TV LCD cablu, minifrigider, aer condiționat, baie proprie cu cădiță de duș, uscător de păr, balcon și vedere spre grădină și mare. | LISTĂ FACILITĂȚI : Aer Condiționat; Balcon; Frigider; Wi-Fi gratuit | FACILITĂȚI COPII : -primul copil cu vârstă 0-7 ani, beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar; -al 2-lea copil cu vârsta 0-7 ani, achită 30% din valoarea unui loc, fără pat suplimentar. Dacă se solicită pat suplimentar, se achită 50% din valoarea unui loc; -copilul cu vârsta 7-14 ani, achită 30% din valoarea unui loc, fără pat suplimentar. Dacă se solicită pat suplimentar, se achită 50% din valoarea unui loc; -peste 14 ani, achită 50% din valoarea unui loc, fără pat suplimentar. Dacă se solicită pat suplimentar, se achită 70% din valoarea unui loc.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie