Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila SARA

Vama Veche, Romania

Descriere

Vila SARA este o construcție nouă, modernă situată în zona Vama Veche, chiar la plajă. Accesul este facil de pe șoseaua Constanța - Mangalia - Vama Veche - Bulgaria, turiștii având posibilitatea să ajungă la Vila SARA atât cu mașina proprie cât și cu mijloace de transport în comun. | DOTĂRI ȘI SERVICII : Vila SARA are o capacitate de 12 camere, salon de mic dejun, zonă de relaxare, piscină, grădină, parcare în incintă, Internet Wi-FI gratuit. Unele camere au vedere la mare. | DOTĂRI CAMERE : Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, TV LCD, Wi-Fi, minibar și au baie proprie. Camerele pot fi situate atât la parter cât și la etaj. | FACILITĂȚI COPII : MIC DEJUN pentru copii: -primul copil cu vârsta între 0-5 ani, mic dejun gratuit; -al doilea copil, cu vârsta între 0-5 ani, se va achita 50% din c/v mic dejun; -copil cu vârsta cuprinsă între 5-10 ani, se va achita 50% din c/v mic dejun; -copil cu vârsta peste 10 ani, se va achita 100% din c/v mic dejun. SERVICII CAZARE COPII: -În cameră dublă se pot caza maxim 2 adulți și 1 copil, fără solicitare de pat suplimentar sau 2 adulți + 2 copii, cu pat suplimentar; -patul suplimentar poate fi oferit contra cost, la tariful de 45 lei/noapte; -în camera dublă poate fi solicitat maxim un pat suplimentar.

Vă rugăm să selectați AUTOCAR sau AVION pentru tipul de transport (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat), ORAȘUL DE PLECARE (în cazul ofertelor de vacanță care includ serviciile de transport cu autocar / avion) DATA DE INTRARE în SEJUR / DATA DE PLECARE în EXCURSIE (CheckIn) DATA DE IEȘIRE din SEJUR / DATA DE ÎNTOARCERE (CheckOut) - (dacă formularul de căutare include aceste câmpuri de completat) și NUMĂRUL DE TURIȘTI (adulți și copii) pentru serviciile turistice pe care le doriți.


Locatie