Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii
Hotelul Afrodita dispune de plaja privata.
Turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si o umbrela!
HOTEL AFRODITA este situat in statiunea Venus, de pe litoralul Marii Negre, in apropierea orasului Mangalia. Dispune de 5 apartamente de lux, 114 camere duble si 5 camere single.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul dispune de restaurant (140 locuri), terasa, parcare supravegheata video in limita locurilor disponibile, tenis de masa, program artistic cu muzica live, internet, bar, lift, sala de conferinta, acces la piscina exterioara si pe plaja hotelului amenajate cu paturi baldachin, sezlonguri si umbrele, sala de fitness, seif in camera, depozitarea si pastrarea bagajelor, trezirea clientilor la ora solicitata, comanda taxi, internet, sala de conferinte (140 locuri, dotata cu TV, proiector cu ecran si telecomanda, sistem audio, camera traducatori).
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu 4*;
Mic dejun - bufet suedez;
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem fisa cont;
Pensiunea completa- mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem fisa cont.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 11.99 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).

Dotari camere
Cele 124 de camere ale hotelului sunt dispuse pe 5 etaje, cu tonalitati distincte de culori, structurate astfel: 5 apartamente, 80 camere duble matrimoniale, 34 camere duble twin si 5 camere single, dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet -wireless gratuit, uscator de par, acces pe baza de cartela, telefon.
Camerele duble matrimoniale sau dublu twin- sunt sunt dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, balcon pentru camerele de la etaj. Majoritatea camerelor sunt dotate cu pat matrimonial. Vedere spre gradina si mare sau Vedere partiala spre mare.
Apartamentele sunt formate din living (canapea extensibila) + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, terasa cu scaune si masuta. Vedere direct spre mare

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 0 - 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- intre 2 - 11.99 ani achita 50% din valoarea unui loc, daca doresc pat suplimentar; fara pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 24 lei/ zi contravaloarea micului dejun;
- peste 12 ani - se asigura pat suplimentar achitandu-se 60% din valoarea unui loc, iar micul dejun se achita integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.